+46 (0) 10-48 25 100 info@haggblomab.se
Häggblom

Häggblom

Från garage till den internationella täten bland verkstäder

Garage blir till framgångssagor, som exempelvis i Karleby år 1954, när Ab A. Häggblom Oy startade. På mer än sex decennier, stärkta av de erfarenheter som gjorts och påskyndat av de investeringsbeslut som fattats, har företaget blivit en betydande internationell leverantör inom verkstadsbranschen.

Branschkännedom, omfattande internationellt nätverksbyggande och en kompromisslös serviceattityd har utgjort grunden för verksamhetens framgångsrika tillväxt.

Idag är Häggblom i toppklass med sin teknologi och företaget är en betydande tillverkare av larvbandssystem och skopor i olika storlekar i norra Europa och utvecklas fortfarande målmedvetet.

Som marknadsledande i Finland är Häggbloms mål att växa och bli den mest eftertraktade partnern i de nordiska länderna. Idag finns även Häggblom Sverige, som är nära kunderna och har en kompromisslös serviceattityd.

Vårt verksamhetssätt, som utgör en heltäckande livscykeltjänst, bygger på design, tillverkning och service som utgår från en kartläggning av kunderna, samt tillhörande reservdelar och slitdelar från marknadsområdets största lager.

Häggbloms ställning som framtidens marknadsledande expert på larvband, skopor och tillhörande tjänster har uppnåtts tack vare gedigen kompetens och ett starkt resultat. I produktionen, som bygger på långsiktig planering och innovativ produktutveckling, förenas en hög grad av automatisering och traditionellt österbottniskt hantverk.

Företegsvideon i sin helhet på YouTube »