+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Tuotanto

Tuotanto

Häggblom on telaketjusovelluksiin sekä kauhoihin erikoistunut konepaja, joka ratkaisee vaativankin ongelman asiakaskohtaisesti – suunnitelmasta valmiiksi tuotteeksi, jota huolletaan ja tarpeen mukaan korjataan.

Omissa käsissä oleva tuotannollinen kokonaisprosessi mahdollistaa joustavan toiminnan tiukallakin aikataululla. Häggblomilla ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta operoi monipuolisen ja modernin konekannan avulla.

Häggblom-kauhat valmistuvat mittatilaustöinä, asiakkaan koneiden ja käyttötarkoitusten mukaan. Huippulaatu muodostuu vankasta rakenteesta, tehokkaasta suojauksesta, ensiluokkaisista ESCO-kulutusosista ja kokonaisuuden huolellisesta viimeistelystä.

Vuosikymmenten kokemus, markkinoiden modernein suunnittelu- ja konepajatekniikka sekä käytettävissä oleva asiantuntija- ja toimittajaverkosto muodostavat aukottoman palveluketjun, joka käsittää tuotteiden lisäksi toimivan sekä täsmällisen huollon ja parhaat vara- ja kulutusosat – markkinoiden suurimmasta toimitusvarastosta.

 

Häggblom - tuotanto - hitsausrobotti