+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Häggblom

Häggblom

Autotallista konepajojen kansainväliseen kärkeen

Autotalleissa syntyy menestystarinoita, kuten Kokkolassa vuonna 1954, kun Ab A. Häggblom Oy sai alkunsa. Yli kuuden vuosikymmenen aikana – kertyneiden kokemusten vahvistamana ja rohkeiden investointipäätösten vauhdittamana – yrityksestä on tullut merkittävä kansainvälinen konepaja-alan toimija. Alan asiantuntemus, mittava kansainvälinen verkostoituminen ja tinkimätön palveluasenne muodostivat perustan toiminnan menestyksekkäälle kasvulle.

Tänään Häggblom on teknologialtaan huippuluokkainen ja edelleen päämäärätietoisesti kehittyvä telaketjusovellusten ja erikokoisten kauhojen merkittävä valmistaja Pohjois-Euroopassa.

Kotimaan markkinajohtajuuden siivittämä Häggblomin tavoitteena on kasvaa halutuimmaksi kumppaniksi Pohjoismaissa. Tänä päivänä Häggblom Sverige palvelee myös Ruotsissa, lähellä asiakasta ja tinkimättömällä palveluasenteella.

Kokonaisvaltaisen elinkaaripalvelun muodostava toimintatapa käsittää asiakaskohtaiseen kartoitukseen pohjautuvan suunnittelun, valmistuksen ja huollon sekä siihen kuuluvat vara- ja kulutusosat markkina-alueen suurimmasta varastosta.

Häggblomin asema tulevaisuuden markkinoiden johtavana telakäyttöjen, kauhojen ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntijana on vahvan osaamisen ja tekemisen siivittämä. Pitkäjänteiseen suunnitteluun ja innovatiiviseen tuotekehitykseen tukeutuvassa tuotannossa yhdistyvät korkea automatisaatio sekä perinteinen pohjalainen käsityöammattitaito.

Katso koko yritysvideo Youtubessa »