+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Wolverex-kauhamallisto

Wolverex-kauhamallisto

Häggblom kesytti pedon, joka tottelee jokaista käskyäsi.

Yhdistimme vuosien saatossa kerätyn tiedon ja taidon. Rakensimme maansiirtoalan pienille ja suurille pedoille kestävän kauhamalliston, josta löytyy kauhat ja lisälaitteet monenlaisiin tarpeisiin. Wolverex kauhamallisto on tehty selättämään raskaat työt yhtä kevyesti kuin ahma selättää Suomen ankaran ilmaston. Wolverex on peto kauhaksi!

 

Ainoa kauha, jonka ostat

Halusimme tehdä markkinoiden kestävimmän, mutta silti painoltaan järkevän kauhan kaivinkoneeseen yhdistämällä parhaimmat materiaalit ja vuosien aikana keräämämme tietotaidon. Siksi Wolverex ei ehkä ole markkinoiden halvin, mutta takuulla kestävin kauhamallisto. Wolverex tarjoaa vastinetta rahalle olemalla laadukas, kestävä, huollettava ja pitkään palveleva kauha, jolla työ sujuu kaikissa olosuhteissa.

Wolverex on voimaa ja sitkeyttä, jota halutaan päästä ohjastamaan.

Tutustu Wolverexiin ja liity petojen klaaniin!

 

 

Petojen klaani



 

Wolverex – laatua joka kestää

Hardox® on maailman kestävin kulutuslevy. Ei vain pinnalta vaan aina ytimeen asti. Se pidentää käyttöikää rankimmissakin olosuhteissa. Metalliromu, kivi, hiekka ja muut voimakkaasti kuluttavat materiaalit eivät pysty muodostamaan Hardox®-kulutuslevyyn uria tai halkeamia, joten Wolverex-kauhojemmme kulutuskestävyys on todella vaikuttava.

  •  Raakaa voimaa kevyessä muodossa
  •  Minimaalinen kuluminen
  •  Pitempi käyttöikä

Hardox®-kulutuslevyjä on erilaisia versiota. Hardox 450 on vakiovarusteena jokaisessa Wolverex-kauhassa.

 

 

 

Wolverex - Peto on kiinni