+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Wolverex-kauhamallisto

Wolverex-kauhamallisto

Häggblom on jo pitkään ollut tunnettu suurista raskaisiin koneisiin tarkoitetuista kauhoistaan. Nyt esittelemme vahvan mallimme sulavammassa muodossa. Wolverex on keskiluokan kaivukoneisiin tarkoitettu työlaitemallisto raskaisiin töihin.

Wolverex tarjoaa raakaa voimaa ja joustavaa monipuolisuutta samassa paketissa. Vahvat Ultralok®-kynnet on valmistettu lujimmasta teräksestä, ja niiden ainutlaatuinen lukitus tekee kynsien vaihdosta sekä helppoa että kustannustehokasta. Me Häggblomilla olemme ylpeitä voidessamme esitellä suunnittelemamme malliston, joka osoittaa, ettei tarvitse olla iso ollakseen vahva. Wolverex.

Wolverex by Häggblom

 


 

Valitsemme kynnet huolellisesti

ESCO Ultralok® -kynsijärjestelmässä on vallankumouksellinen integroitu lukitusjärjestely, joka perinteisistä kolmiosasista järjestelmistä poiketen ei edellytä vasarointia paikalleen. Wolverex- kauhojemme tunnusomaiset kynnet eivät siis ole ainoastaan uskomattoman lujia. Lisäksi ne ovat lyömättömän joustavia käyttää, mikä parantaa laitteen kokonaistaloudellisuutta.

  • ✔ Parempi suorituskyky kaikentyyppisessä kaivutyössä
  • ✔ Yksinkertaisempi ja nopeampi vaihto kentällä
  • ✔ Lyhyemmät käyttökatkokset

ESCO Ultralok® -kynsijärjestelmä on vakiovarusteena kaikissa Wolverex-kauhoissamme.

Weir Esco

 

Hardox® – kovimmista kovin

Hardox® on maailman kestävin kulutuslevy. Ei vain pinnalta vaan aina ytimeen asti. Se pidentää käyttöikää rankimmissakin olosuhteissa. Metalliromu, kivi, hiekka ja muut voimakkaasti kuluttavat materiaalit eivät pysty muodostamaan Hardox®-kulutuslevyyn uria tai halkeamia, joten Wolverex-kauhojemmme kulutuskestävyys on todella vaikuttava.

  • ✔ Raakaa voimaa kevyessä muodossa
  • ✔ Minimaalinen kuluminen
  • ✔ Pitempi käyttöikä

Hardox®-kulutuslevyjä on erilaisia versiota. Ne ovat vakiovarusteena jokaisessa Wolverex-kauhassa.