+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Verkkokauppa
Maanrakennuskoneiden kulutusosat ja varaosat

Maanrakennuskoneiden kulutusosat ja varaosat

Pohjois-Euroopan laajin kulutusosavalikoima

Kulutusosien varastovalikoimamme on Pohjois-Euroopan laajin. Vara- ja kulutusosavalikoimamme sisältää muun muassa telaketjukomponentit, maanrakennuskoneiden kauhojen kulutusosat, konepajatuotteet sekä osat niin puomistoon, akselistoon, hydrauliikkaan, moottoriin kuin voimansiirtoonkin. Osia on saatavissa muun muassa seuraaviin konemerkkeihin: Case, Cat, Daewoo, Doosan, Hyundai, JCB, Kobelco, Komatsu, Liebherr, New Holland, Volvo.

Johtavat merkit – sekä edullisempia vaihtoehtoja

Berco on jo sadan vuoden ajan tarjonnut innovatiivisia, luotettavia ja kokonaistaloudellisia telaston osia sekä uustuotanto- että huoltotarpeisiin.

Hardox®-kulutuslevy on tunnettu, SSAB:n valmistama teräs ankariin olosuhteisiin. Erinomaisen kovuutensa ja sitkeytensä ansiosta Hardox® on kulutusteräksen kansainvälisten markkinoiden ykkönen.

ITM on maailmanlaajuinen ja – Bercon ohella – yksi johtavista telaston osien valmistajista globaaleilla markkinoilla.

ESCO on yksi maailman johtavia kulutusosien kehittäjiä ja valmistajia. Yrityksen asiantuntemus perustuu alan tinkimättömään, yli satavuotiseen insinööritaitoon.

Futura on BYG:n valmistama kauhojen kynsimallisto, joka edustaa perinteisissä CAT-kynsijärjestelmissä korkeaa laatua kilpailukykyiseen hintaan.

DCF on tunnettu, kansainvälinen ja kokenut korkealuokkaisten telaketjukomponenttien valmistaja Koreasta.

Valikoimissamme on myös hinnaltaan edullisempia vaihtoehtoja. Asiantunteva ja palveleva henkilökuntamme löytää aina juuri sinun tarpeisiisi hinta-laatusuhteeltaan optimaalisimman osan. Voit hyödyntää halutessasi myös asennuspalveluamme.

Suomen nopeimmat toimitukset

Konekannan tehokas käyttö edellyttää nopeaa palvelua – siksi kulutus- ja varaosatoimitukset lähtevät meiltä asiakkaille yleensä jo tilauspäivänä!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää meistä sekä kulutus- ja varaosapalvelustamme.