+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Verkkokauppa
Telaketjusovellukset

Telaketjusovellukset

Olemme yksi Euroopan johtavista vaativien telaketjukäyttöisten alavaunujen valmistajista. Pystymme ainoana telaketjusovellusvalmistajana Pohjois-Euroopassa tarjoamaan asiakkaillemme suunnittelun, valmistuksen, huollon sekä kulutusosat.

Vahvuutemme on ison kokoluokan telaketjusovellukset mutta joustavuutemme ansiosta meiltä onnistuu myös pienemmät sovellukset – sekä pienet sarjat.

Huolellinen suunnittelu ja innovatiivinen tuotekehitys

Suunnittelutyöllemme on tunnusomaista asiakaslähtöisyys, järjestelmällisyys, innovatiivisuus sekä integroituminen asiakkaan tuotehallintaan. Suunnittelupalvelumme tekemä räätälöity rakennesuunnitelma pohjautuu aina perusteelliseen asiakkaan lähtötilannekartoitukseen sekä oikeisiin komponenttivalintoihin. Suunnittelijoidemme käytössä on muun muassa alan uusimmat 3D-mallinnusjärjestelmät sekä muut modernit mittaus- ja skannauslaitteistot.

Hyödynnämme konepajaltamme, huollostamme ja asiakkailtamme saamaamme suoraa palautetta tehokkaasti sekä suunnittelussa että määrätietoisessa ja systemaattisessa tuotekehitystyössämmekin. BERCO- ja ITM-edustuksiemme ansiosta myös heidän tieto-taitonsa on käytettävissämme.

Joustava tuotanto

Tuotannossamme yhdistyy huipputeknologia sekä ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilökuntamme perinteinen pohjalainen käsityöammattitaito.

Omissa käsissämme oleva, monipuoliseen ja moderniin konekantaamme synkronoitu kokonaisprosessi tuottaa asiakkaillemme huippulaatua ja kustannustehokkuutta sekä mahdollistaa varmat ja joustavat toimitukset tiukallakin aikataululla. Laatuajattelumme näkyy myös käyttämissämme markkinoiden laadukkaimmissa komponenteissa sekä lopputuotteen huolellisessa viimeistelyssä.

Tehokas huolto sekä laadukkaat kulutusosat

Ennakoiva kunnossapito on aina korjausta edullisempaa. Tehokas, tuotteen koko elinkaaren kattava huolto- ja kunnossapitopalvelumme tarkastaa ensin telaston ja alustan kunnon ja tekee sen jälkeen kunnostussuunnitelman. Varsinainen huoltotyö tehdään aina asiakkaalle parhaiten sopivana ajankohtana – joko paikan päällä tai konepajallamme.

Kulutusosien varastovalikoimamme on Pohjois-Euroopan laajin. Sitä hyödyntäen huoltomme varustaa alavaunut ja telastot laadukkailla ja kestävillä osilla, jotka varmistavat koneiden tehokkaan käytön, pidentävät huoltoväliä sekä tuovat säästöä kunnossapitokustannuksissa.

Tyytyväiset asiakkaat

Paras todiste osaamisestamme on tyytyväiset, pitkäaikaiset, omien alojensa huippuja edustavat asiakkaamme: Metso Minerals, Mantsinen Group, Junttan, Sandvik, ALLU, ProSilva, MultiDocker... Yksi vaativimmista projekteistamme on ollut Terrafamen kaivokselle suunnittelemamme, toteuttamamme ja toimittamamme telakäyttöiset alustaratkaisut kahteen 400 metriä pitkään, liikuteltavaan kuljetinjärjestelmään.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää meistä, telaketjusovelluksistamme sekä huolto- ja kulutusosapalveluistamme.

 

  • Häggblom
  • Häggblom
  • Häggblom
  • Häggblom
  • Häggblom - multidocker
  • Häggblom - kokoonpano - telaketjusovellukset