+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Kaivoslaitteet ja -palvelut

Kaivoslaitteet ja -palvelut

Ainutlaatuinen kaivoslaitteiden palvelukokonaisuutemme sisältää tällä hetkellä kaivoskoneiden kauhojen ja lavojen suunnittelun, valmistamisen, huollon sekä kulutusosien toimittamisen.

Huolellinen suunnittelu ja innovatiivinen tuotekehitys

Suunnittelutyöllemme on tunnusomaista asiakaskeskeisyys, järjestelmällisyys, innovatiivisuus sekä tuotteen sopeuttaminen asiakasympäristön vaatimuksiin. Suunnittelupalvelumme tekemä räätälöity rakennesuunnitelma pohjautuu aina perusteelliseen asiakkaan lähtötilannekartoitukseen sekä oikeisiin komponenttivalintoihin. Suunnittelijoidemme käytössä on muun muassa alan uusimmat 3D-mallinnusjärjestelmät sekä modernit mittaus- ja skannauslaitteistot.
Hyödynnämme konepajaltamme, huollostamme ja asiakkailtamme saamaamme suoraa palautetta tehokkaasti sekä suunnittelussa että määrätietoisessa ja systemaattisessa tuotekehitystyössämmekin. ESCO-edustuksiemme ansiosta myös heidän tieto-taitonsa on käytettävissämme.

Joustava tuotanto

Kaivoskauhat valmistetaan mittatilaustyönä omalla konepajallamme HARDOX®-teräksestä asiakkaan kone sekä käyttökohde huomioiden. Pitkäjänteiseen suunnitteluun sekä innovatiiviseen ja asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen tukeutuvassa tuotannossamme yhdistyy huipputeknologia sekä ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilökuntamme perinteinen pohjalainen käsityöammattitaito.

Omissa käsissämme oleva, monipuoliseen ja moderniin konekantaamme synkronoitu kokonaisprosessi tuottaa asiakkaillemme huippulaatua ja kustannustehokkuutta sekä mahdollistaa varmat ja joustavat toimitukset tiukallakin aikataululla. Laatuajattelumme näkyy myös käyttämissämme markkinoiden laadukkaimmissa komponenteissa sekä lopputuotteen huolellisessa viimeistelyssä.

Tehokas huolto sekä laadukkaat kulutusosat

Ennakoiva kunnossapito on aina korjausta edullisempaa. Tehokas, tuotteen koko elinkaaren kattava huolto- ja kunnossapitopalvelumme tarkastaa ensin kaivoskauhan ja -lavan kunnon ja tekee sen jälkeen kunnostussuunnitelman. Varsinainen huoltotyö tehdään aina asiakkaalle parhaiten sopivana ajankohtana – joko paikan päällä tai konepajallamme.

Huoltomme varustaa kauhat ja lavat – Pohjois-Euroopan laajinta kulutusosien varastovalikoimaamme hyödyntäen – laadukkailla ja kestävillä osilla, jotka varmistavat koneiden tehokkaan käytön, pidentävät huoltoväliä sekä tuovat säästöä kunnossapitokustannuksissa.

Alhaiset kokonaiskustannukset ja pitkä käyttöikä

Kaivoskauhojemme vankka rakenne, tehokas suojaus, laadukkaat ESCO-kulutusosat sekä asiantunteva ja oikea-aikainen huoltopalvelumme takaavat asiakkaillemme alhaiset kokonaiskustannukset sekä kauhojen pitkän käyttöiän – myös kaikista vaativimmissakin olosuhteissa. Tästä yhtenä todisteena on se, että kauhojamme on käytössä lähes kaikilla Suomen kaivoksilla.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää meistä sekä kaivoslaitteista ja -palveluistamme.

 

  • Häggblom
  • Häggblom
  • Häggblom
  • Häggblom
  • Häggblom
  • Häggblom
  • Häggblom
  • Häggblom