+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Nemisys® -kynsijärjestelmä

Nemisys® -kynsijärjestelmä

ESCO®on kehittänyt uuden

Nemisys®-järjestelmän

levyrunkoisilla kauhoilla varustetuille 160, 200 ja 250 tonnin hydraulisille kaivureille. Nemisys® korvaa optimaalisesti sekä SV2:n että kilpailijoiden hitsattavat järjestelmät. Nemisys®-järjestelmä toimii maailmanlaajuisesti yli 700 koneessa. Asiakastyytyväisyydestä kertoo muun muassa se, että yli 65 % Nemisys®-järjestelmän käyttäjistä on päättänyt asentaa Nemisys®-tuotteita myös muihin koneisiinsa.

 

TURVALLISUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA

Nemisys®-järjestelmän vasarattomat lukitusmekanismit lisäävät turvallisuutta sekä vähentävät merkittävästi yllättävien seisokkien mahdollisuutta.

 

KESTÄVYYTTÄ JA SUORITUSKYKYÄ

Huippuluokan ESCO®-metalliseokset yhdessä tarkkuusvalmistuksen kanssa mahdollistavat ylivertaisen tasapainon kynnen kovuuden ja kestävyyden välillä. Nemisys®-järjestelmä painaa jopa 10 % vähemmän kuin vastaava SV2®-järjestelmää. Kynnen keveys ja matalampi profiili vähentävät koneen kulumista käytössä ja lisäävät suorituskykyä. Samaa vaikutus on adapterin varren uusilla ylä- ja alakulumispäällisillä.

 

HUOLLON HELPPOUTTA

Integroitu, vasaraton lukitusjärjestelmä tasapainottaa koneen huoltosykliä sekä mahdollistaa nopean ja helpon kynsien vaihdon – jonka voi tehdä yksi henkilö käyttäen tavanomaisia käsi- tai akkutyökaluja. Adapterin varren kulumispäällistä käytetään kaikissa kolmessa kohdassa, mikä yksinkertaistaa osaltaan niiden vaihtoa sekä vähentää varastointitarvetta.

Häggblom - Esco Nemisys kynnet
Kysy lisää tuotteesta:

* pakollinen kohta