+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Savon Salaoja Oy

Savon Salaoja Oy

Savon Salaoja Oy referenssikuva

Häggblom ymmärtää koneyrittäjää

Häggblomin ja Savon Salaojan yhteistyö on kestänyt vuosikymmeniä. Yrittäjä Jouni Kolehmainen astui puikkoihin maatalouden salaojituksiin erikoistuneessa perheyrityksessä isän ja papan jalanjäljissä. Hän muistaa olleensa jo lapsena mukana isänsä ja Häggblomin silloisen myyjän kalareissuilla.

Mikä on pitkän yhteistyön syy?

”Häggblomilta saa laadukkaita tuotteita. Lisäksi myyjät pitävät asiakkaista hyvää huolta. Häggblomilla ymmärretään hyvin koneyrittäjää ja sesonkejamme. En puhuisikaan Häggblomin kohdalla asiakkuudesta, vaan kumppanuudesta,” sanoo Kolehmainen.

Sujuvat huoltopalvelut ovat kullan arvoisia. Kolehmainen kiittelee Häggblomin nopeita toimituksia ja kenttähuoltoja: 

”Viimeksi, kun oli kone korjauksilla, kuriiri toi osat Kokkolasta, ja kenttähuolto tuli perjantain ja lauantain välisenä yönä laittamaan sen kuntoon.”

Savon Salaojen sorastuskoneeseen Häggblomilta Berco ja rullat

Omalla alallaan erikoistunut Savon Salaoja haluaa palvella maatalouden tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla:

”Rakensimme sorastuskoneen ihan kokonaan itse. Vastaavaa ei ole toista, sillä olemassa olevat eivät sopineet käyttötarkoitukseemme riittävän hyvin. Se oli meiltä iso panostus ja voiman ponnistus. Puolitoista vuotta meni rakentaessa, mutta hyvin kone on toiminut.”

Sorastuskoneeseen otettiin Häggblomilta koko alavaunu ja runkopalkisto.

”Koneiden vetomoottoreiden, planeettavaihteistojen, ketjujen, rullien ja muun raudan suhteen olemme aina Häggblomiin yhteydessä. Kauttamme menee Häggblomin vara- ja kulutusosia myös aliurakoitsijallemme,” Kolehmainen kertoo.

”Pyrimme siihen, että kaikki menee kerralla nappiin. Jos kuitenkin sattuu viivästys tai virhe, vaikka meistä riippumatonkin, on tärkeää hoitaa myös se mahdollisimman hyvin,” Häggblomin Itä-Suomen avainasiakaspäällikkö Hannu Leppänen korostaa.

Kuvat: Hanna Ylinen ja MediaSepät