+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Verkkokauppa
GCE Service Oy

GCE Service Oy

Häggblom toimittaa moottorien varaosat GCE Servicelle maansiirtokoneiden huolto- ja korjaustöihin

Kilpailukykyinen hinta ja nopeus ovat kaikkien etu

Häggblomin Espoon Juvanmalmilla sijaitsevan toimipisteen yhteydessä toimii myös maansiirtokoneiden huolto- ja korjauspalveluita tekevä GCE Service Oy. Erityisesti Volvon maansiirtokoneista vahvan merkkituntemuksen omaava yritys tekee tiivistä yhteistyötä Häggblomin kanssa. GCE Service palvelee hydrauliikan ja sähkön, alavaunuremonttien ja telakorjausten saralla sekä tekee määräaikaishuollot ja varustelut.
GCE Servicen ja Häggblomin yhteistyöllä Juvanmalmilla saadaan viasta kiinni, löydetään sopivat varaosat ja saadaan kone korjaukseen ja kuntoon vauhdikkaasti.

Moottoriosien hyvä varastosaatavuus vauhdittaa huolto- ja korjaustöiden läpimenoa

GCE Servicellä töiden vastaanotossa ja varaosapalveluissa työskentelevä Lassi Innanen tilaa lähes kaiken Häggblomilta.
"Syitä ovat kilpailukykyinen hinta ja nopea toimitus. Häggblomilla on todella hyvä varastosaatavuus, ja heidän kanssaan on ollut helppo toimia", Innanen kehuu.
Kätevästi samoissa tiloissa toimivat yhteistyökumppanit ovat tulleet toisilleen tutuksi, ja Innanen sanoo, että Häggblom on pätevä, asiantunteva ja nopea.
"Yhteistyö on vaikuttanut positiivisesti töiden läpimenoaikaan ja on tuonut moneen asiaan helppoutta", kuittaa Innanen.
Kahden asiantuntevan ja nopean toimijan yhteistyöstä hyötyvät siis myös asiakkaat, kun palvelu pelaa alusta loppuun sujuvasti. Kun huollot saa tehtyä tehokkaasti ja laadukkaasti, jatkuu asiakkaan urakka vailla kitkaa.