+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Verkkokauppa
Työnjohtaja

Työnjohtaja

06.04.2021

Ab A. Häggblom Oy on alamme markkinajohtaja Suomessa ja kansainvälisestikin merkittävä konepaja-alan toimija. Olemme johtavia telaketjusovellusten ja erikokoisten kauhojen valmistajia Pohjois-Euroopassa. Huolto- ja elinkaaripalvelumme pitää asiakkaidemme koneet ja laitteet huippukunnossa. Kotimaan markkinajohtajuuden siivittämänä toimintamme on laajentunut myös Ruotsiin. Pitkä kokemus, vahva osaaminen, pitkäjänteinen kehitystyö, kansainvälinen verkostoituminen sekä tinkimätön palveluasenne takaavat asemamme myös tulevaisuudessa.

Oletko kiinnostunut tuotannon monipuolisesta tehtävästä, jossa pääset kehittämään toimintaa?

Haemme Ab A. Häggblom Oy:n palvelukseen Kokkolaan

TYÖNJOHTAJAA

Koneistuksen työnjohtajana vastaat noin10 henkilön koneistustiimin työnjohdosta, koneistus-osaston laadusta ja toimitusvarmuudesta sekä työturvallisuudesta. Suunnittelet, johdat ja ohjaat työntekijöiden sekä koneiden työkuormituksia. Huolehdit koneiden ja työkalujen riittävyydestä ja ylläpidosta. Osallistut koneistettavien materiaalien alihankinnan hankintaan. Ratkaiset muuttuvia tuotantotilanteita koneistuksen työntekijöiden kanssa ja osallistut tuotantopalavereihin muiden esimiesten kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet luotettava, jämäkkä ja järjestelmällinen ja haluat kehittää toimintaa. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot sekä hyvä kyky ratkaista ongelmia. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.

Arvostamme työkokemusta isojen kappaleiden koneistamisesta, hyvää piirustuksenlukutaitoa sekä Heidenhein ohjauksen tuntemusta.

Tarjoamme:

- vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset henkilöstöedut
- vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä ja nykyaikaiset toimitilat
- mahdollisuuden kehittää toimintojamme ja omaa osaamista
- ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja urakehitysmahdollisuudet   

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.4.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!