+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Verkkokauppa
Tuotantoinsinööri / tuotannon suunnittelija

Tuotantoinsinööri / tuotannon suunnittelija

06.04.2021

Ab A. Häggblom Oy on alamme markkinajohtaja Suomessa ja kansainvälisestikin merkittävä konepaja-alan toimija. Olemme johtavia telaketjusovellusten ja erikokoisten kauhojen valmistajia Pohjois-Euroopassa. Huolto- ja elinkaaripalvelumme pitää asiakkaidemme koneet ja laitteet huippukunnossa. Kotimaan markkinajohtajuuden siivittämänä toimintamme on laajentunut myös Ruotsiin. Pitkä kokemus, vahva osaaminen, pitkäjänteinen kehitystyö, kansainvälinen verkostoituminen sekä tinkimätön palveluasenne takaavat asemamme myös tulevaisuudessa.

Oletko kiinnostunut monipuolisesta tehtävästä, jossa pääset kehittymään ja oppimaan uutta?

Haemme Ab A. Häggblom Oy:n palvelukseen Kokkolaan

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ / TUOTANNON SUUNNITTELIJAA

Tehtäviisi kuuluu tuotannon suunnittelu ja tuotantosuunnitelman ylläpito ERP järjestelmässämme. Vastuullesi kuuluvat tuotantoprosessin, tuotannon lay-outin ja työmenetelmien kehittäminen yhdessä tuotannon johdon kanssa sekä tuotteiden valmistettavuuden kehittäminen yhdessä suunnittelijoiden kanssa. Tiivis kommunikointi myynnin, hankinnan, suunnittelun ja tuotannon välillä on tärkeä osa työtä.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä ERP-osaamista Olet toimeen tarttuva ja omaat erittäin hyvän organisointikyvyn. Sinulla on Konepajavalmistuksen tuntemus ja hyvät vuorovaikutustaidot sekä olet asiakaslähtöinen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, muut kielet katsotaan eduksi.  

Arvostamme aikaisempaa kokemusta tuotannon suunnittelun ja kehittämisen tehtävistä sekä konepajavalmistuksen tuntemusta.

Tarjoamme:

- vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset henkilöstöedut
- vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä ja nykyaikaiset toimitilat
- mahdollisuuden kehittää toimintojamme ja omaa osaamista
- ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja urakehitysmahdollisuudet

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.4.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!