+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Toimitusjohtajan katsaus

Toimitusjohtajan katsaus

18.05.2021

Häggblomin toimitusjohtaja Jukka Karhula

 

Millainen vuosi 2020 oli Häggblomille?

Mennyt vuosi oli hyvin poikkeuksellinen sekä yrityksellemme että sen jokaiselle työntekijälle. Koronaviruspandemia yllätti meidät kaikki vuoden alussa tuoden monia käytännön haasteita muun muassa etätyön sekä matkustamisen loppumisen muodossa. Selvisimme tästä poikkeustilasta kuitenkin erittäin hyvin ja kykenimme viemään vuoden läpi tavoitteiden mukaisesti. Tästä kuuluu iso kiitos asiakkaillemme, tavarantoimittajillemme sekä ennen kaikkea joustavalle henkilöstöllemme.

 

Mitä keihäänkärkiä Häggblomilla on tälle vuodelle?

Vuonna 2021 lanseeraamme uuden Wolverex-kauhamalliston kokonaisuudessaan Suomessa ja Ruotsissa. Odotamme tämän mielenkiintoisen avauksemme herättävän paljon kiinnostusta asiakkaidemme keskuudessa. Panostamme tänä vuonna vahvasti myös kaivosasiakkaidemme elinkaaripalveluiden kehittämiseen. Tämä näkyy muun muassa vahvistuneena ja uudistettuna huolto-organisaationa - mikä puolestaan mahdollistaa aiempaa paremmat palvelut myös koneyrittäjille.

 

Millaisia terveisiä lähetät koneyrittäjille koronan jälkeiseen aikaan valmistautumiseen?

Suomen taloutta elvytetään muun muassa uusien investointien kautta, joten koneyrittäjien osaamista tarvitaan uuden rakentamiseen. Katson siis luottavaisena tulevaan ja uskon, että koneyrittäjillä riittää hyvin töitä tulevina vuosina.