+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Tarjoamme vaativille asiakkaillemme vain parasta

Tarjoamme vaativille asiakkaillemme vain parasta

10.06.2021

Valmistamiemme tela-alustojen, kauhojen ja kaivoslaitteiden korkea laatu ja kestävyys perustuu muun muassa lähes 70-vuotisen kokemuksemme kerryttämään tieto-taitoon, huolelliseen suunnitteluun, oikeisiin raaka-ainevalintoihin, henkilökuntamme ammattitaitoon sekä moderniin konekantaamme.

Tarjoamme vaativille asiakkaillemme vain parasta

Kauhojamme on käytössä lähes kaikilla Suomen kaivoksilla, joten voimme sanoa tuntevamme kaikista vaativimmatkin käyttöympäristöt. Ja pystyvämme tarjoamaan vain parasta kaikista vaativimmillekin asiakkaille.

TEHOKAS HUOLTOPALVELU

Vaikka tuotteemme ovat laadukkaita ja kestäviä, nekin kuluvat ja vaativat huoltoa. Koska asiakkaamme saavat meiltä markkinoiden parhaat tuotteet, haluamme tarjota heille myös tehokkaan, tuotteen koko elinkaaren kattavan huolto- ja kunnossapitopalvelun. Eli Taking Care -konseptimme hengen mukaisesti ”huollamme sen minkä valmistamme”.

Huoltopalvelumme perustuu ennakoivan kunnossapitoon. Se kun minimoi kalliiden seisokkien riskin ja on asiakkaillemme aina korjausta edullisempaa. Ennakoiva kunnossapitomme koostuu tela-alustan, kaivoskauhan tai -lavan kuntotarkastuksesta sekä sen jälkeen tehtävästä kunnostussuunnitelmasta.

Haluamme tehdä huollot asiakkaillemme myös mahdollisimman helpoksi; siksi varsinainen huoltotyö tehdään aina asiakkaalle parhaiten sopivana ajankohtana – joko paikan päällä tai konepajallamme.

Ei siis huolta – me pidämme huolta!