+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Suuntana entistä turvallisempi tulevaisuus

Suuntana entistä turvallisempi tulevaisuus

28.03.2022

Keskitymme jatkossa uuden strategiamme mukaisiin tuotelinjoihin ja palveluihin eli vaativaan käyttöön soveltuviin kaikenkokoisiin kauhoihin, kaivosautojen lavoihin sekä niihin liittyviin elinkaaripalveluihin. Viimeksi mainitut pitävät sisällään muun muassa kauhojen kulutusosat sekä huoltopalvelumme kaivossegmentin kulutus- ja varaosineen. Se, mitä me täällä Häggblomilla teemme, ei siis ole ihan tavallista konepajatoimintaa. 

Kaivoslaitteiden sekä suurten erikoistuotteiden suunnittelu vaatii täysin omanlaistaan tieto-taitoa ja kokemusta. Vahvaa insinööriosaaminen onkin jo pitkään ollut niin toimintamme kuin strategiammekin keskiössä. Toinen kaivosasiakkaidemme vaatimuksiin vastaamisen ehdoton edellytys on heidän toimintansa syvällinen ymmärtäminen sekä erityisvaatimusten huomioiminen.

Visiomme on olla Pohjois-Euroopan johtava kaivoslaitteiden elinkaaripalvelujen toimittaja. Siksi haluammekin tarjota entistä laadukkaampia ratkaisuja, jotka lisäävät asiakkaidemme toimintavarmuutta Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa sekä tarjoavat parhaan mahdollisen tuotetuen.  Luovuttuamme reilu kuukausi sitten tapahtuneen liiketoimintakaupan myötä tietyistä tuotelinjoista on meillä nyt mahdollisuus keskittyä kaivostoimintaan, tarvekivilouhintaan sekä vesirakentamiseen eli ruoppaukseen liittyvien elinkaaripalveluiden määrätietoiseen kehittämiseen. Tämä tapahtuu kiinteässä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa sekä avainkumppaneidemme – kuten ESCO ja SSAB – teknologia- ja tuoteosaamista hyödyntäen.

Perusarvoina meillä täällä Häggblomilla ovat aina olleet laatu, rehellisyys, joustavuus ja rohkeus. Kun näihin lisätään vielä hyvät ja laajat verkostomme maailmalla sekä yli 60 vuoden kokemuksemme, ei meillä voi olla edessä muuta kuin loistava tulevaisuus!

Yhdessä henkilöstön sekä asiakkaiden kanssa tekemämme pitkäjänteinen turvallisuustyö on tärkein prioriteettimme. Se on tänäkin vuonna kantanut hedelmää merkittävästi parantuneen turvallisuustasomme muodossa. Tästä pidämme kiinni jatkossakin – Taking Care!

Suuntana entistä turvallisempi tulevaisuus