+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Verkkokauppa
Suunnitteluinsinööri

Suunnitteluinsinööri

06.04.2021

Ab A. Häggblom Oy on alamme markkinajohtaja Suomessa ja kansainvälisestikin merkittävä konepaja-alan toimija. Olemme johtavia telaketjusovellusten ja erikokoisten kauhojen valmistajia Pohjois-Euroopassa. Huolto- ja elinkaaripalvelumme pitää asiakkaidemme koneet ja laitteet huippukunnossa. Kotimaan markkinajohtajuuden siivittämänä toimintamme on laajentunut myös Ruotsiin. Pitkä kokemus, vahva osaaminen, pitkäjänteinen kehitystyö, kansainvälinen verkostoituminen sekä tinkimätön palveluasenne takaavat asemamme myös tulevaisuudessa.

Oletko kiinnostunut raskaan konepajan suunnittelijan tehtävästä ja kehitystyöstä?

Haemme Ab A. Häggblom Oy:n palvelukseen Kokkolan tai Kalajoen toimipisteeseen

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Työssä toimit osana suunnittelutiimiä. Pääasiallinen työtehtäväsi on 3D-tuotesuunnittelu pääsiassa Solidworks -ympäristössä sekä tuoterakenteiden luominen ja hallinnointi ERP järjestelmässä. Tuotteina muiden muassa louhosautojen lavat, vesisäiliöt, murskeenlevittimet ym. louhosautoihin asennettavat kaivoslaitteet. Työnkuvaan kuuluu myös tuotantomenetelmien kehitys yhdessä tuotannon henkilöstön kanssa. Toimit yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja osallistut aktiivisesti  tuotekehitykseen. Tehtävänkuvaasi voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuneisuutesi mukaan. Toimipiste Kokkola tai Kalajoki

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ( Insinööri/ DI) ja työkokemusta vastaavista suunnittelijan tehtävistä sekä 3d mallinnuksesta. Sinulla on aikaisempaa kokemusta lujien terästen soveltamisesta tuotesuunnittelussa, hitsattujen levyrakenteiden suunnittelusta ja valmistus-dokumentaation luomisesta sekä hitsaavan tuotannon valmistusmenetelmistä. Olet halukas tekemään kehitystyötä tuotteidemme parissa kuin myös kehittämään uutta, työtavoiltasi järjestelmällinen, päämäärätietoinen ja toimeen tarttuva.

Arvostamme kiinnostusta tuotantomenetelmien kehittämiseen yhteistyössä tuotannon kanssa

Tarjoamme:

- vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset henkilöstöedut
- vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä ja modernit työvälineet
- mahdollisuuden kehittää toimintojamme ja omaa osaamista
- hyvän työilmapiirin ja urakehitysmahdollisuudet
- ammattitaitoisen tiimin tuen ja joustavan etätyömahdollisuuden                          

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.4.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!