+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Verkkokauppa
Projekti-insinööri

Projekti-insinööri

06.04.2021

Ab A. Häggblom Oy on alamme markkinajohtaja Suomessa ja kansainvälisestikin merkittävä konepaja-alan toimija. Olemme johtavia telaketjusovellusten ja erikokoisten kauhojen valmistajia Pohjois-Euroopassa. Huolto- ja elinkaaripalvelumme pitää asiakkaidemme koneet ja laitteet huippukunnossa. Kotimaan markkinajohtajuuden siivittämänä toimintamme on laajentunut myös Ruotsiin. Pitkä kokemus, vahva osaaminen, pitkäjänteinen kehitystyö, kansainvälinen verkostoituminen sekä tinkimätön palveluasenne takaavat asemamme myös tulevaisuudessa.

Oletko kiinnostunut projektien kehittämisestä ja uudistamisesta?

Haemme Ab A. Häggblom Oy:n palvelukseen Kansainvälisiin toimitusprojekteihin

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Projekti-insinöörinä vastaat hitsattujen terästuotteiden globaalin alihankintaverkoston kehittämisestä, projektien tuotevalmistuksen koordinoinnista, valvonnasta ja laadun hallinnasta. Tärkeä osa tehtävää on projektilogistiikan ja tuotteiden logististen ratkaisujen optimointi ja kehitys yhdessä muun tuotelinjan kanssa. Hallinnoit projektien taloudellista kokonaistietoa yhdessä muun organisaation kanssa. Vastaat tilaus-toimitusketjun kehittämisestä ja koordinoinnista globaalissa ympäristössä sekä koordinoit Suomessa valmistettavien tuotteiden toimitusprojekteja. Asemapaikka asuinpaikkasi mukaan.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja ulkomaisesta toimintaympäristöstä sekä matkustusvalmiutta. Olet systemaattinen ja paineensietokykysi avulla saatat projektit onnistuneesti maaliin. Keskustelet sujuvasti asiakkaiden, alihankkijoiden ja sidosryhmien välillä. Sinulla on ymmärrystä hitsattujen teräsrakenteiden tuotantomenetelmistä. Kommunikoit sujuvasti englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi.  

Arvostamme kokemusta laajojen toimitusprojektien hallinnasta sekä hitsausinsinöörin / hitsauskoordinaattorin pätevyyksiä.

Tarjoamme:

- vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset henkilöstöedut
- vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä ja modernit työvälineet
- mahdollisuuden kehittää toimintojamme ja omaa osaamista
- ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja urakehitysmahdollisuudet   

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.4.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!