+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Luottokumppani

Luottokumppani

16.04.2021

Maanrakennuskoneen ja kaivoslaitteen seisokki maksaa. Siksi kalustoon on pystyttävä luottamaan haastavimmissakin käyttöympäristöissä. Me pyrimme osaltamme mahdollistamaan asiakkaillemme työn tekemisen ilman ei-toivottuja katkoksia – ja työn jatkamisen mahdollisimman nopeasti yllättävän tai välttämättömän seisokin jälkeen.

Luotettavuutemme perustuu lähes seitsemän vuosikymmenen kokemukseen sekä motivoituneen henkilökuntamme osaamiseen ja ammattiylpeyteen. Iso merkitys on myös ainutlaatuisella palveluketjullamme, joka muodostuu suunnittelusta, tuotannosta, huoltopalveluista sekä kulutus- ja varaosatoimituksista. Ketjun jokainen lenkki pystyy nimittäin tehokkaasti hyödyntämään toistensa tieto-taitoa maksimoidessaan työnsä laadun sekä lopputuotteemme luotettavuuden.

Luotettavuus on yksi avainsanoista uudessa Taking Care -konseptissammekin. Aidon välittämisemme ansiosta asiakkaamme voivat turvallisin mielin luottaa niin tuotteidemme ja palveluidemme laatuun kuin toimitusaikatauluihimmekin.

Parhaita todisteita sekä luotettavuudestamme että ansaitsemastamme luottamuksesta ovat pitkät asiakassuhteet merkittävien maanrakennus- ja kaivosalan toimijoiden kanssa sekä vuosikymmeniä jatkuneet kumppanuussuhteet alan johtavien osatoimittajien – kuten Berco, ITM,  Esco ja Usco – kanssa.

 

HUOLELLINEN SUUNNITTELU JA LAADUKAS TUOTANTO

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tämä vanha viisaus pätee meidänkin kohdallamme. Suunnittelemme tela-alustat, kaiken kokoiset kauhat ja kaivoslaitteet aina huolellisesti, asiakkaan kone sekä käyttötarkoitus huomioiden.

Luotettava ja viimeistelty Häggblom-tuote valmistuu huippuammattilaistemme toimesta kaikkein laadukkaimpia raaka-aineita ja kestävimpiä kulutusosia käyttäen.

Omissa käsissämme oleva, monipuoliseen ja moderniin konekantaamme synkronoitu kokonaisprosessi mahdollistaa puolestaan joustavat ja luotettavat toimitukset.

 

TEHOKAS HUOLTOPALVELU

”Taking Care” -ideologia konkretisoituu myös periaatteessamme ”minkä valmistamme, sen myös huollamme”. Asiantunteva ja oikeaan aikaan tehty ennakoiva kunnossapito on aina korjausta edullisempaa. Tällöin tehokas, tuotteen koko elinkaaren kattava huolto- ja kunnossapitopalvelumme tarkastaa ensin telaston sekä alustan kunnon ja tekee sen jälkeen kunnostussuunnitelman. Koska haluamme huoltotöiden häiritsevän mahdollisimman vähän asiakkaan arkea, teemme ne aina asiakkaalle parhaiten sopivana ajankohtana – joko paikan päällä tai konepajallamme.

 

NOPEA VARAOSAPALVELU

Laatu maksaa – vara- ja kulutusosissakin. Laatuosat kuitenkin varmistavat osaltaan koneiden tehokkaan käytön ja luotettavuuden, pidentävät huoltoväliä sekä tuovat kokonaisedullisuutensa ansiosta säästöä kunnossapitokustannuksiin.

Kokeneet, ammattitaitoiset ja palveluhenkiset myyjämme osaavat suositella juuri sinun koneellesi ja käyttökohteeseesi parhaiten soveltuvaa sekä hinta-laatusuhteeltaan optimaalisinta vara- ja kulutusosaa.

24/7 auki oleva verkkokauppamme tekee tilaamisesta entistä nopeampaa ja helpompaa. Sen alati laajenevasta valikoimasta löytyy tällä hetkellä muun muassa kaivinkoneiden ja pyöräkuormaajien kauhojen kulutusosia.

Vara- ja kulutusosavalikoimamme on Pohjois-Euroopan laajin, minkä ansiosta toimituksemme ovat Suomen nopeimmat. Osat lähtevät asiakkaalle yleensä jo tilauspäivänä – verkkokauppaostoksetkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Muistathan että käytettävissäsi on myös asennuspalvelumme – aitoon Taking Care -henkeen.