+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Työkonevalaisimet, Nordic Lights®

Työkonevalaisimet, Nordic Lights®

25.08.2017

Suomalaiset alojensa markkinajohtajat Herrmans Oy Ab ja Ab A. Häggblom Oy ovat sopineet yhteistyöstä NORDIC LIGHTS® -tuotteiden myynnissä ja markkinoinnissa. Häggblom toimii tulevaisuudessa NORDIC LIGHTS® -tuotteiden jälleenmyyjänä maansiirto- ja kaivosasiakkailleen Suomessa. Yritykset ovat myös sopineet pitkäjänteisestä yhteistyöstä kehittää parhaita valaistusratkaisuja asiakkailleen.

Herrmans Oy Ab suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia LED-, HID- (Xenon) ja halogeenityövaloja vaativaan maantie- ja maastoalan käyttöön. NORDIC LIGHTS® ‑työvaloja käytetään hankalimmissa ja vaativimmissa työympäristöissä ympäri maailmaa. NORDIC LIGHTS® tarjoaa optimaalisia valaistusratkaisuja, jotka ovat kestävyydeltään ylivertaisia myös kaikkein vaativimmissa käyttökohteissa. ”Tämän yhteistyön myötä, ja yhdistämällä kaksi vahvaa kotimaista brändiä, olen vakuuttunut siitä että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parempaa palvelua ja kokonaisratkaisuja”, toteaa Mattias Wikman, Area Sales Manager. 

Ab A. Häggblom Oy on johtava telaketjusovellusten ja erikokoisten kauhojen suunnittelija ja valmistaja sekä niihin liittyvien palveluiden asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Yritys tarjoaa lisäksi maansiirtokaluston vara- ja kulutusosat kotimaisen markkinajohtajan laajimmalla valikoimalla ja saatavuudella sekä Suomessa että Ruotsissa. ”Olemme tyytyväisiä nyt alkavaan yhteistyöhön NORDIC LIGHTS® -tuoteperheen parissa. NORDIC LIGHTS® sopii täydellisesti täydentämään Häggblomin valikoimaa, haluamme keskittyä tuoteryhmittäin yhteistyöhön nimenomaan markkinoiden parhaiden sekä laadukkaimpien brändien, tuotteiden ja yritysten kanssa”, sanoo Häggblom Groupin hankintapäällikkö Jukka Oravainen. ”Yhdessä haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat ja luotettavimmat ratkaisut vaatimimpiinkin olosuhteisiin.”

   

Lisätiedot

Jukka Oravainen

Hankintapäällikkö

+358 (0) 207 658 210

jukka.oravainen@haggblom.fi

www.haggblom.fi