+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Häggblom-kauhan elinikä on pitkä

Häggblom-kauhan elinikä on pitkä

15.07.2021

Kauhatarjontamme ulottuu laajasta, keskikokoisille maanrakennuskoneille suunnatusta Wolverex-mallistosta isoihin, mittatilaustyönä tehtäviin kaivoskauhoihin.

Häggblom-kauhat on suunniteltu ja valmistettu kestämään kovimmissakin olosuhteissa, joten kauhojemme elinajanodote on erittäin pitkä. Asiakkaalle tämä merkitsee huomattavaa kokonaisedullisuutta myös luotettavuuden kautta – tarkoittaahan kestävyys myös merkittävästi pienempää seisokkien riskiä.

Koska kauhamme ovat poikkeuksellisen kestäviä ja perustuvat omaan, vahvaan tuotekehitykseemme voidaan niiden sanoa edustavan sekä ”kestävää kehitystä ” että kestävää kehitystä – eli Taking Care -konseptimme Sustainability-osion arvomaailmaa.

Häggblom Taking Care of Sustainability

SUUNNITTELU

Kaikki lähtee huolellisesta suunnittelusta ja innovatiivisesta tuotekehityksestä. Ja ne puolestaan perustuvat pitkään – lähes 70-vuotiseen – kokemukseemme sekä ammattitaitoiseen henkilökuntamme osaamiseen.
Asiakkaiden toimintaympäristöjen tuntemuksella on myös asiassa suuri merkitys. Koska kauhojamme on käytössä lähes kaikilla Suomen kaivoksilla, voimme sanoa tietävämme kaikista haastavimpienkin käyttökohteiden asettamat vaatimukset.

Hyödynnämme suunnittelussa ja tuotekehityksessämme tehokkaasti myös konepajaltamme, huollostamme ja asiakkailtamme saatavaa suoraa palautetta. ESCO-edustuksemme ansiosta myös maailman johtavan kulutusosavalmistajan tieto-taito on käytettävissämme.

 

TUOTANTO

Valmistamme kaikki kauhat maailman kestävimmästä Hardox ®-kulutuslevystä sille määritetyn prosessin mukaisesti. Lopuksi varustamme huolellisesti viimeistellyt kauhamme tehokkaalla suojauksella sekä suorituskykyisillä, luotettavilla ja turvallisilla sekä helposti vaihdettavilla Esco Ultralok -kynsillä.

 

HUOLTOPALVELU

Taking Care -hengen mukaisesti ”huollamme sen minkä valmistamme”. Kauhan koko elinkaaren kattavan huolto- ja kunnossapitopalvelumme perustuu ennakoivan kunnossapitoon, joka minimoi osaltaan kalliiden seisokkien riskin ja on asiakkaillemme aina korjausta edullisempaa. Ennakoiva kunnossapitomme koostuu kauhan kuntotarkastuksesta sekä sen pohjalta tehtävistä kunnostussuunnitelmasta ja huoltotoimista. Huollot tehdään aina asiakkaalle parhaiten sopivana ajankohtana – joko paikan päällä tai konepajallamme.