+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Aika on rahaa.

Aika on rahaa.

29.04.2021

Laadukas kulutus- ja varaosa kestää pitkään. Aina ei ennakointi tai varautuminen kuitenkaan auta ja hätätilanne yllättää osan rikkoutuessa tai kuluessa loppuun. Mitä nopeammin saat tuolloin uuden osan tilalle, sitä vähemmän seisokki maksaa. Aika on tällöin rahaa – kirjaimellisesti.

Laadukas kulutus- ja varaosa kestää pitkään

Pohjois-Euroopan laajimman kulutus- ja varaosavalikoimamme ansiosta pystymme tarjoamaan Suomen nopeimmat toimitusajat. Ja taatusti kilpailukykyiset hinnat – koska rahakin on rahaa.

Uuden, 24/7 auki olevan verkkokauppamme ansiosta kulutus- ja varaosien tilaaminen on nyt entistä nopeampaa ja helpompaa. Verkkokauppamme koko ajan kasvavasta valikoimasta löydät tällä hetkellä muun muassa kaivinkoneiden ja pyöräkuormaajien kauhojen kulutusosat.

Voit kuitenkin edelleen myös soittaa kokeneille, osaaville sekä mukaville myyjillemme ja hyödyntää heidän ammattitaitoaan. Myyjämme tuntevat toimialan, koneet ja laitteet sekä niiden käyttöympäristöt ja osaavat aina suositella juuri sinuun koneeseesi sopivaa, hinta-laatusuhteeltaan optimaalisinta osaa.

Tilaatpa sitten verkkokaupasta tai suoraan myyjiltämme, toimitukset lähtevät sinulle yleensä samana päivänä – verkkokauppaostokset viimeistään seuraavana arkipäivänä.