+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Ab A. Häggblom Oy:n toimiva johto suurimmaksi omistajaksi Häggblom-yhtiöissä

Ab A. Häggblom Oy:n toimiva johto suurimmaksi omistajaksi Häggblom-yhtiöissä

22.06.2016

21.6.2016 päivätyllä osakekaupalla, Häggblom-yhtiöt siirtyvät toimivan johdon sekä kahden pohjalaisen sijoitusyhtiön, Oy Wedeco Ab:n ja pedersöreläisen perheomisteisen Myro Equity Ab:n, omistukseen. Aikaisemmin yhtiössä pääomistajana ollut Profita Managementin hallinnoima Profita Fund III Ky -rahasto on yhdessä muiden omistajien kanssa myynyt koko omistuksensa Häggblom-yhtiöissä.

Häggblomin suurimpana yksittäisenä omistajana jatkava yhtiön toimiva johto on erittäin tyytyväinen, että omistusjärjestelyt sujuivat yhtiön kannalta suotuisasti. Erityisen ilahduttavaa on, että onnistuimme kokoamaan yhtiöllemme paikallisen, pohjanmaalaisen omistuspohjan, toteaa yhtiön toimitusjohtaja Jukka Karhula. Häggblom on loistava yritys, jonka valoisaan tulevaisuuteen luotamme. Meillä on erittäin osaava henkilöstö, hyvät päämiehet sekä mielenkiintoinen toimintaympäristö. Asiakkaamme ovat toimialansa parhaita, Karhula jatkaa.

Toteutettu omistusjärjestely ei vaikuta yrityksen operatiiviseen toimintaan. Häggblom jatkaa strategiansa mukaista kehitystyötä, jonka tavoitteena on olla entistä vahvempi toimija ja asiantuntija omalla toimialallaan.

   

Lisätiedot

Jukka Karhula

toimitusjohtaja

+358 (0) 207 658 201

jukka.karhula@haggblom.fi

www.haggblom.fi

  

Ab A. Häggblom Oy on vuonna 1954 perustettu, kokkolalainen yritys. Yli kuuden vuosikymmenen aikana yrityksestä on kasvanut tunnettu, kansainvälinen konepaja-alan toimija. Tänä päivänä Häggblom on telaketjusovellusten ja erikokoisten kauhojen merkittävimpiä valmistajia Pohjois-Euroopassa. Kotimaan markkinajohtajuus maarakennuskoneiden vara- ja kulutusosatoimittajana siivitti etabloitumista yli Pohjanlahden. Vuoden 2015 alussa perustettu Häggblom Sverige on nopeasti kasvava toimija Ruotsissa.