+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Maanrakennusliike Siitonen Oy

Maanrakennusliike Siitonen Oy

Häggblom - Referenser - Siitonen

 

Siitonens skopor håller nu ännu bättre

Maanrakennusliike Siitonen Oy och Jarkan Maansiirto Oy har bakom sig det första gemensamma året efter det att Siitonen köpt Jarkan. Båda namnen är mycket kända inom schaktningsbranschen och används fortfarande. Företaget är ett av de största i sin bransch i södra Finland, totalt har de över 50 maskiner. Sedan Matti Kangas börjat som Häggbloms fältsäljare våren 2015 har samarbetet börjat blomstra.

– Häggblom har redan länge levererat oss bland annat underrullar och kedjor, men med Matti har vårt samarbete ökat. Han har erbjudit oss Häggbloms kompetens inom skopteknik, transmission och chassidelar samt fjädring till ett konkurrenskraftigt pris, räknar Mika Siitonen upp.

Särskilt nöjd är Mika Siitonen med hur skyddet av skopor utvecklats.

– Skopskyddsserierna och Escos tandserier är verkligt bra. Det är stora skillnader i materialens hållbarhet. Trots att investeringen vid köpet känns dyrt, blir det ändå billigt, då hållbarheten är 3–4 gånger längre än förut.

Mika Siitonen berättar att han använder skopor i andra generationen och att han av sin far lärt sig en stram prispolitik.

– Varje gång jag ringer säljaren borde priset sjunka en aning, skrattar han.

 

Häggblom uppfyller kraven!

Hos Siitonen är man mycket nöjd med Häggbloms tjänstvillighet, positiva konkurrensattityd och säljarens aktivitet.

– Konkurrensen inom branschen är tuff. Häggblom är en verkligt pålitlig samarbetspartner för oss. Delarna kommer fram såsom avtalat. Det har aldrig förekommit förseningar, men många gånger kommer delarna i förtid. Det är för oss mycket viktigt att de reservdelar som Matti sänder oss kommer snabbt fram, understryker Mika Siitonen och berömmer Häggblom för att de öppnat ett eget verksamhetsställe i Juvamalmen.

– Det är en stor fördel för oss att vi nu får reservdelar på nära håll och snabbt. Häggblom uppfyller kraven och har bästa förhållande mellan pris och kvalitet, berömmer Siitonen och tackar för Matti Kangas aktiva grepp.

– Säljare kontaktar oss hela tiden på olika sätt. Men en god säljare tar själv initiativ och besöker oss på platsen. Då blir vi bekanta och säljaren får en marknadsnisch!