Häggblom

Träffa oss på mässan 2019

Läs mer »
  1. Slitdelar och reservdelar till anläggningsmaskiner
  2. Larvbandssystem
  3. Redskap och service för gruvverksamhet

Tungviktsmästaren

Vårt företag Ab A. Häggblom Oy är ett modernt verkstadsföretag grundat 1954. Vi tillverkar högkvalitativa larvbandssystem samt redskap för gruvverksamhet - till exempel tandskopor och hjullastarskopor. Vi säljer även slitdelar och reservdelar till anläggningsmaskiner. Vi kan erbjuda för våra produkter en unik servicekedja som omfattar produktutveckling, produktion, service och slit- och reservdelar genom hela livscykeln.

Vår verksamhet präglas av lång erfarenhet, stark kompetens, högsta kvalitet, flexibilitet och kompromisslös serviceanda, samt långsiktiga investeringar, djärv innovation och omfattande internationellt nätverkande. Vi är marknadsledande i Finland och en stor aktör också i Nordeuropa. Vårt mål är att bli marknadsledande och branschens mest eftertraktade partner också i andra nordiska länder. För närvarande finns Häggblom Sverige i Sverige.


Evenemang
Träffa oss på mässan 2019

Träffa oss på mässan 2019

Mansen Mörinät, 5.4-6.4 2019, Real Park Lempäälä. Monter: 26

Läs mer »

Nyheter

Maskinbelysare, Nordic Lights®

De finska marknadsledarna Herrmans Oy Ab och Oy Ab A. Häggblom, har ingått ett samarbetsavtal för försäljning och marknadsföring av NORDIC LIGHTS® -produkter.

Läs mer »

Facebook