+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Häggblom

Häggblom

Från garage till den internationella verkstadstoppen.

Ibland blir garaget födelseplatsen för en framgångshistoria. Så blev fallet när Ab A. Häggblom Ab fick sin början i Karleby år 1954. Genom att införskaffa erfarenhet och ta modiga investeringsbeslut, har företaget utvecklats under 60 år och blivit en framstående internationell aktör inom verkstadsindustrin. Den kontinuerliga och mångåriga tillväxten har lett till branschexpertis, ett omfattande globalt nätverk och en gedigen serviceattityd.

Idag är Häggblom en framstående tillverkare av underreden och redskap. Företaget kännetecknas av en stark och kvalitativ konstruktionsavdelning med toppkompetens, vilket borgar för en kontinuerlig och målmedveten produktutveckling. Efter att ha varit marknadsledande under lång tid i Finland, har Häggblom påbörjat en omfattande satsning i Sverige år 2015, som grundlägger fortsatt tillväxt.

Häggbloms heltäckande servicekoncept utgår ifrån kundens specifika behov och omfattar allt ifrån konstruktion och produktion, till en flexibel service med tillhörande reserv- och slitdelar, ifrån ett av marknadens största lager. Häggbloms nuvarande och framtida ambition är, att vara marknadens ledande expert inom larvbandsdrift, redskap och servicekonceptenliga stödtjänster grundade på ett gediget industriellt kunnande. Verksamheten ska präglas av långsiktighet och produktutveckling, där tillverkningen är ett samspel mellan kvalificerad automation och traditionell österbottnisk hantverksskicklighet.

Företegsvideon i sin helhet på YouTube »