+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Tid är pengar.

Tid är pengar.

29.04.2021

Slit- och reservdelar av hög kvalitet håller länge. Men trots förutseende och beredskap kan en akut situation överraska om en del går sönder eller slits ut. Ju snabbare du får en ny del, desto mindre kostar stilleståndet. Då är tid pengar – bokstavligen.

Slit- och reservdelar av hög kvalitet håller länge

Vårt sortimentet av slit- och reservdelar är det mest omfattande i norra Europa och gör att vi kan erbjuda branschens snabbaste leveranstider. Och garanterat konkurrenskraftiga priser – eftersom också pengar är pengar.

Tack vare vår nya webbshop, som är tillgänglig 24/7, är det nu också snabbare och enklare än hittills att beställa slitdelar och reservdelar. Sortimentet växer hela tiden och omfattar för närvarande bland annat slitdelar till skopor för grävmaskiner och hjullastare.

Men du kan fortfarande också ringa våra erfarna, kunniga och trevliga säljare och anlita deras expertis. De känner branschen, maskinerna och driftsförhållandena och kan alltid rekommendera den pris- och kvalitetsmässigt mest optimala delen för just din maskin.

Oavsett om du beställer på nätet eller direkt av våra säljare levereras varorna vanligtvis samma dag – vid köp på nätet senast nästa vardag.