+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Maskinbelysare, Nordic Lights®

Maskinbelysare, Nordic Lights®

25.08.2017

De finska marknadsledarna Herrmans Oy Ab och Oy Ab A. Häggblom, har ingått ett samarbetsavtal för försäljning och marknadsföring av NORDIC LIGHTS® -produkter. Häggblom blir därmed NORDIC LIGHTS® återförsäljare av produkter för gruv- och entreprenadkunder i Finland. Företagen har också kommit överens om ett långsiktigt samarbete, för att produktutveckla belysningssidan.

Herrmans Oy Ab konstruerar och tillverkar innovativa LED-, HID- (Xenon) och halogenarbetslampor för krävande väg- och off-road användning. NORDIC LIGHTS®-arbetslampor används i besvärliga och krävande arbetsmiljöer runt om i världen. NORDIC LIGHTS® erbjuder optimala belysningslösningar, som är överlägsna när det gäller hållbarhet även i de mest krävande av applikationer. "Genom detta samarbete och genom att kombinera dessa två starka inhemska varumärken, är jag övertygad om att vi kan erbjuda våra kunder bättre service och bättre helhetslösningar", konstaterar Mattias Wikman, Area Sales Manager på Herrmans Oy AB. 

Ab A. Häggblom Oy är en ledande produktutvecklare och tillverkare av larvbandssystem samt redskap för gruv- och entreprenadindustrin. Inom sitt gebit erbjuder de även fältservice i norra Europa. Företaget erbjuder även reserv- och slitdelar för entreprenadmaskiner och gruvindustrin, med marknadsledande tillgänglighet och urval.

"Vi är mycket nöjda över det begynnande samarbetet med NORDIC LIGHTS®- produktfamiljen, som blir ett perfekt komplement till vårt sortiment. Vi är måna om att samarbeta med professionella företag och starka varumärken, som står för hög kvalitet.” Det säger Häggbloms inköpschef Jukka Oravainen, som fortsätter, "tillsammans vill vi erbjuda våra kunder de bästa och mest tillförlitliga lösningarna, som även fungerar under tuffast tänkbara förhållanden”.

  

För ytterligare information

Jukka Oravainen

Inköpschef

+358 (0) 207 658 210

jukka.oravainen@haggblom.fi