+358 (0) 207 658 200 info@haggblom.fi
Häggbloms skopor har lång livslängd

Häggbloms skopor har lång livslängd

15.07.2021

Vårt utbud av skopor omfattar hela Wolverex-sortimentet för medelstora markanläggningsmaskiner, till stora, måttillverkade skopor för gruvindustrin.

Häggbloms skopor har konstruerats och tillverkats för att hålla även i de tuffaste förhållandena. Det är därför den förväntade livslängden på våra skopor är mycket lång. För kunden innebär pålitligheten en betydande totalekonomisk fördel – med hållbarhet följer även en avsevärt mindre risk för driftstopp.

Eftersom våra skopor är exceptionellt hållbara och har sin grund i vår egen, starka produktutveckling vågar vi påstå att de står för både hållbarhet och hållbar utveckling – dvs. de värderingar som delområdet Sustainability i vårt koncept Taking Care representerar.

Häggblom Taking Care of Sustainability

 

KONSTRUKTION

Allt börjar med omsorgsfull konstruktion och innovativ produktutveckling. Dessa bygger i sin tur på vår nästan 70 år långa erfarenhet och kompetensen hos vår yrkeskunniga personal.

Av stor betydelse är även kännedomen om kundernas verksamhetsförhållanden. Eftersom våra skopor används i nästan alla gruvor i Finland, kan vi påstå att vi vet vad som krävs även på de mest utmanande driftställena.
Inom konstruktion och produktutveckling tar vi även tillvara på den direkta feedbacken från vår verkstad, underhåll och våra kunder. Som återförsäljare för ESCO står även världens ledande slitdelstillverkares ”know-how” till vårt förfogande.

 

PRODUKTION

Vi tillverkar alla skorpor av världens mest slitstarka Hardox® plåt i enlighet med leverantörens föreskrifter. Efter att skoporna fått en omsorgsfull finish förses de med högkvalitativa och pålitliga slitdelar, som ESCO Ultralok tandsystem.

 

UNDERHÅLLSTJÄNSTER

I enlighet med vårt Taking Care-koncept så ”underhåller vi det vi tillverkar”. Vår omfattande underhållsservice täcker hela skopans livslängd och grundar sig på förebyggande underhåll. Det minimerar risken för dyra driftstopp och är alltid förmånligare för kunden än en akut reparation. Vårt förebyggande underhåll omfattar granskning av skopans skick och utifrån det som framkommer görs en underhållsplan med underhållsåtgärder. Underhållet görs alltid vid den tidpunkt som passar kunden bäst – hos kund ute i fält eller på vår verkstad.