Häggblom
Tuotanto

Tuotanto

Häggblom on telaketjusovelluksiin sekä kauhoihin erikoistunut konepaja, joka ratkaisee vaativankin ongelman asiakaskohtaisesti - suunnitelmasta valmiiksi tuotteeksi, jota huolletaan - ja tarpeen mukaan korjataan.

Ison kokoluokan telavetokysymysten ekspertti hallitsee myös pienet sovellukset – sekä lyhyet sarjat. Omissa käsissä oleva tuotannollisen kokonaisprosessi – ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta operoi monipuolisen ja modernin konekannan avulla – mahdollistaa joustavan toiminnan, tiukallakin aikataululla.

Häggblom-kauhat valmistuvat mittatilaustöinä, asiakkaan koneiden ja käyttötarkoitusten mukaan. Huippulaatu muodostuu vankasta rakenteesta, tehokkaasta suojauksesta, ensiluokkaisista ESCO-kulutusosista ja kokonaisuuden huolellisesta viimeistelystä.

Vuosikymmenten kokemus, markkinoiden modernein suunnittelu- ja konepajatekniikka sekä käytettävissä oleva asiantuntija- ja toimittajaverkosto muodostavat aukottoman palveluketjun, joka käsittää myös tuotteiden, ajan ja paikan suhteen, toimivan ja täsmällisen huollon sekä parhaat vara- ja kulutusosat markkinoiden suurimmasta toimitusvarastosta.

 

Häggblom - tuotanto - hitsausrobotti