Häggblom
Häggblom

Häggblom

Autotallista konepajojen kansainväliseen kärkeen

Autotalleissa syntyy menestystarinoita, kuten Kokkolassa vuonna 1954, kun Ab A. Häggblom Oy sai alkunsa. Yli kuuden vuosikymmenen aikana - kertyneiden kokemusten vahvistamana ja rohkeiden investointipäätösten vauhdittamana – yrityksestä on tullut merkittävä kansainvälinen konepaja-alan toimija. Alan asiantuntemus, mittava kansainvälinen verkostoituminen ja tinkimätön palveluasenne muodostivat perustan toiminnan menestyksekkäälle kasvulle.

Tänään Häggblom on teknologialtaan huippuluokkainen ja edelleen päämäärätietoisesti kehittyvä telaketjusovellusten ja erikokoisten kauhojen merkittävä valmistaja Pohjois-Euroopassa. Kotimaan markkinajohtajuuden siivittämä etabloituminen Ruotsiin - Häggblom Sverige toimii koko valtakunnan kattavasti - luo entistä vahvemman perustan toiminnan kasvulle. Kokonaisvaltaisen palveluketjun muodostava toimintatapa käsittää asiakaskohtaiseen kartoitukseen pohjautuvan suunnittelun, tuotannon ja joustavan huollon sekä siihen kuuluvat vara- ja kulutusosat markkina-alueen suurimmasta varastosta.

Häggblomin asema tulevaisuuden markkinoiden johtavana telakäyttöjen, kauhojen ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntijana on vahvan osaamisen ja tekemisen siivittämä. Pitkäjänteiseen suunnitteluun ja innovatiiviseen tuotekehitykseen tukeutuvassa tuotannossa yhdistyvät korkea automatisaatio sekä perinteinen pohjalainen käsityöammattitaito.

Katso koko yritysvideo Youtubessa »