Häggblom
Rekrytointi

Rekrytointi

16.08.2015

Kehittäessämme toimintojamme haemme nyt pääkonttorillemme Kokkolaan vakituiseen työsuhteeseen

KIRJANPITÄJÄÄ

KESKEISIÄ TEHTÄVIÄSI ovat kotimaisten konserniyhtiöiden päivittäiseen kirjanpitoon liittyvät tehtävät, kuten juokseva kirjanpito, ostoreskontran hoito, pankki- ja viranomaisyhteydet sekä tilinpäätökseen, verotukseen ja raportointiin liittyvät tehtävät. Saat hoidettavaksesi myös konserniraportointiin liittyviä tehtäviä osaamisesi mukaan. Toimi on yhtiössämme uusi, joten tehtävään sisältyy paljon myös kirjanpito- ja talousprosessien kehittämistä.

OLET taloushallinnon ammattilainen ja ymmärrät kirjanpito- ja raportointiprosessien nykyaikaiset työkalut. Olet kehittämishaluinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen henkilö. Tulet osaksi taloushallinnon tiimiä, mutta toimesi sisältää paljon myös itsenäisiä työtehtäviä. Sinulla on mielellään jo useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä ja kommunikoit sujuvasti sekä suomen- että ruotsinkielellä. Englanninkielentaito luetaan eduksesi.

SAAT mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän kehittyvässä ja kansainvälistyvässä konsernissa.

TARJOAMME sinulle kilpailukykyiset edut sekä aidon mahdollisuuden osallistua yhtiön kehittämiseen.

HAKEMUKSET palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan pe 28.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen juha.vuollet(at)haggblom.fi.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa controller Juha Vuollet 020 7658 206 / juha.vuollet(at)haggblom.fi.

Rekrytointi